Welkom!

Stelt u zich eens voor, vanuit een comfortabele stoel op het achterdek van uw luxe jacht kijkt u uit over het mooiste watersportgebied van Nederland en laat het dagelijkse leven van u af glijden. U geeft zich over aan het genieten van een watersportvakantie. Weg van huis, maar toch zo thuis. Een luxe boot huren in Nederland Een droom? Dit kan werkelijkheid worden.

Maar hoe kiest u uit de vele mogelijkheden de juiste jachtverhuurder èn het juiste schip? In alle folders volgt het ene superlatief op het andere. Hieruit een keuze maken is lastig. De meeste mensen boeken vaak puur willekeurig of op basis van een prijslijst. Zou u zich dan ook afvragen of u de juiste boot gaat huren in Nederland? Dat weet u waarschijnlijk pas als uw vakantie eindelijk begint. Ons bedrijf houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van luxe vaarvakanties.  We besteden veel aandacht aan het in topconditie houden van onze huurvloot. Al onze schepen zien er dan ook uit als privejachten en niet als een doorsnee "verhuurschip".

Luxe boot huren in Nederland

Na 16 jaar dragen wij - Lars en Bregina van Straten - per 1 december 2017 onze Yachtcharter over aan Arend en Gisela de Schiffart van de Schiffart Yachtcharter in Terherne, een onderneming die ook in het topsegment van de motorjachtverhuur opereert. Wij gaan ons geheel toeleggen op de aan- en verkoop van gebruikte jachten en de verhuur van ligplaatsen in ons Schiphuis Heeg.
Wij willen u hierbij bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren. Het doet natuurlijk pijn, een punt te zetten achter een activiteit die veel leuke persoonlijke contacten heeft opgeleverd. Gelukkig hebben we kans gezien zeven schepen uit onze vloot in goede handen te geven van de Schiffart Yachtcharter, zodat de meesten van u hun lievelingsschip volgend jaar niet hoeven te missen. Alle lopende en nieuwe reserveringen worden volgens de vertrouwde wisseldagen en voorwaarden door de Schiffart Yachtcharter overgenomen. Wij zijn er van overtuigd dat u zich in Terherne net zo thuis zult voelen als bij ons!