Reserveren zonder zorgen

Via onze website kunt u op eenvoudige wijze in 2 stappen uw favoriete jacht reserveren.

Indien u liever telefonisch contact met ons heeft kan dat natuurlijk ook. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0566-651920.

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag stuurt de Schiffart Yachtcharter u een huurcontract toe, waarvan de kopie voorzien van uw handtekening per ommegaande aan ons geretourneerd dient te worden. Dit kan per post of per email. Tevens dient u na reservering van het motorjacht een aanbetaling van 50% van de huurprijs aan ons over te maken. Na ontvangst van deze betaling is uw reservering definitief. De resterende 50% dienen uiterlijk 2 weken voor afvaart in ons bezit te zijn.

Alle huurprijzen zijn inclusief verzekeringen en BTW. Bij afvaart dient een waarborgsom (deze staat gelijk aan het eigen risico van de All Risk Verzekering), contant te worden voldaan. Wanneer u geheel uitgerust en voldaan uw jacht weer bij ons afgeeft, netjes en in oorspronkelijke staat, wordt de borgssom aan u terug betaald. Indien u bij ons een borgsomverzekering afsluit is de borgsom verzekerd. Tevens heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na contractdatum een annuleringsverzekering af te sluiten (5,5% van de reissom).

 

Vertrek en afvaart vanuit Terherne, in hartje Friesland

Aan het onderhoud en de verzorging van onze motorboten wordt veel zorg besteed. U krijgt bij de Schiffart Yachtcharter uit Terherne dan ook een motorboot welke tot in de puntjes verzorgd is, schoon en met een volle water- en brandstoftank.

Vertrek vanuit Terherne: zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur
Teruggave in Terherne : zaterdagochtend voor 09.30 uur

Zorgt u ervoor dat de motorboot tijdig terug is? Wij hebben de volgende uren dringend nodig om het schip weer piekfijn in orde te brengen voor onze volgende gasten.
 

 

Bijkomende kosten

Kosten voor dieselolie
Brug-, haven- en liggelden
Eindschoonmaak € 80,- / € 95,-

 

Huisdieren

Vanwege hygienische en gezondheidsredenen is het beperkt toegestaan (en in overleg) een hond mee aan boord van onze motorboten te nemen. Wij rekenen voor een hond aan boord € 75,-