Ahoy van Straten/de Schiffart!

Niets is leuker dan het voorbereiden van je vakantie. Waar gaan we heen? Wat is er te doen? Waar kunnen we lekker gaan eten? Wat is een leuke haven voor de kinderen?
Wij helpen u graag op weg.

Al onze motorboten zijn uitgerust voor een zeer comfortabel verblijf aan boord. De smaakvolle inrichting maakt dat u zich aan boord direct thuis zult voelen. Het motorjacht heeft standaard een magnetron of oven, koelkast, koffiezetapparaat, kleurentelevisie met DVD speler en een radio-cd speler aan boord. In de hutten vindt u hoofdkussens, kussenslopen en hoeslakens. Dus slaapzakken of dekbedden met overtrek  dient u zelf mee te brengen. Evenals handdoeken en keukenlinnen. 
Alle informatie voor onderweg vindt u in een actuele waterkaart, de ANWB Water Almanak deel I en II, het boordboek en een vaarrouten boekje.

Na ontvangst van de aanbetaling, sturen wij u de uitgebreide inventarislijst toe, zodat u zich alvast in kunt lezen op het gebruik van uw jacht. Eenmaal aangekomen in onze haven krijgt u natuurlijk ook nog een uitgebreide technische uitleg van uw jacht.

Ook voor uw kinderen is een vaarvakantie een groot avontuur! Voor de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen, zijn zwemvestjes te huur. Graag even bij reservering doorgeven.

Voor het varen op het IJsselmeer dient men over voldoende ervaring in dit gebied te beschikken. U heeft hiervoor om reden van veiligheid en verzekering onze toestemming nodig. Met de toestemming ontvangt u dan een IJsselmeerpakket te weten; zwemvesten, actuele IJsselmeerkaart en een pakket noodsignalen.